Punt de formació aeronàutica a Tunísia

Programa Cadet Pilot Lancement:

Punt de formació aeronàutica a Tunísia

SFA en Partenariat avec Nouvelle

L’acadèmia de pilots de formació de la línia de Safe Flight Academy SFA anuncia el llançament a Tunísia i per al primer programa de formació « Pilot Cadet Program » en col·laboració amb l’empresa Aérienne Nouvelair. Aquest programa l’ofereixen els candidats implicats amb una carrera en l’aviació, la possibilitat de seguir un cursus que comença amb una base de formació i teatre, basat en hores a temps complet i tots els èxits possibles com un pilot d’alta qualitat en avion jet.

El «Programa Pilot Cadet» de SFA en partenariat avec Nouvelair és una formació completa i garantia de qualitat per part d’instructors experimentats, sense accés a simuladors del punt complet de tipus Mechtronix i Alsim i un aprenentatge en un flot modern de noves generació del tipus DA40 NG i DA42 NG. En una marxa mundial de l’aviació en plena expansió i aquesta aura es troba entre més de 260.000 nous pilots en els 10 propers anys, el partenariat entre Safe Flight Academy i Nouvelair démontre l’engagement comun per a les formacions a la propera generació de pilots estan qualificats. i competitiu.

El Programa Cadet Pilot va ser antigament un dels últims pilots d’aquest any el 2023. Aquests pilots es van reprendre entre altres a l’inici de Nouvelair.

Fondada el 1989, Nouvelaire és la companyia aèria privada d’estrena a Tunísia. Amb una flota de 13 Airbus A320, opera com a part de 4 aeroports internacionals de Tunis: Tunis, Monastir, Sfax i Djerba i desserre més de 60 destinacions programades i llogades a 3 continents. Nouvelair a été élue Millor Service Client a Tunísia per als anys 2020, 2021 i 2022.

Safe Flight Academy és una escola de métiers de l’aeronàutica de renom internacional. Homòloga de l’aviació civil tunisiana i més autoritats d’aviation civiles étrangères, la Safe Flight Academy ofereix programes de formació complets i programes de qualitat, preparatius per als estudiants d’una carrera russa en l’aviació. La SFA es distingeix per l’homologació dels seus programes de formació, segons les normes de l’OACI i com la première école a l’Àfrica, que és una llicència de pilot, segons les normes de l’edat d’Europa de la seguretat aeronàutica de l’EASA.

SFA i Nouvelair assisteixen a les candidatures de futurs pilots per la possibilitat de realitzar les seves flotes.

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *